Aanbod

Integratieve Psychotherapie of Coaching?

Psychotherapie richt zich specifiek op de gespreksbehandeling van mensen met psychische problemen. Een integratieve benadering wordt gekenmerkt door de verschillende manieren waarop diverse theorieën en technieken geïntegreerd  worden. Bijvoorbeeld vanuit Psychoanalytische theorieën, Gedragstherapie, Cognitieve therapie en/of Systeemtherapie.

Coaching, gericht op beter functioneren in werk- of privésituatie, is eveneens mogelijk. U betaalt als particulier de rekening of uw werkgever draagt bij in de kosten.

Groepstraining, team-coaching en meerdaagse supervisie/coaching – met verblijfsmogelijkheid – is maatwerk. Nadere informatie kunt U via het contactformulier aanvragen, in overleg met U over wensen en mogelijkheden maak ik een offerte.

Integratief Therapeut

Een integratief therapeut heeft de kennis en vaardigheden om uit verschillende psychotherapeutische scholen combinaties te maken en daarbij ook elementen te integreren uit het Zenboeddhisme, de gestalttherapie, humanisme, de experiëntele en cliëntgerichte therapie.

Behandelmethodes

EMDR en focussen zijn veel gebruikte behandelmethodes bij Praktijk de Kroo, maar ook  ontspanningstechnieken worden aangeleerd naast de gesprekstherapie. Met cognitieve therapie zal vaak worden gewerkt aan het veranderen van uw denkpatronen. Huiswerk is vaak een onderdeel van de therapie.

Contact
adminAanbod