Over mij

Na jaren werkzaam te zijn in de geestelijke gezondheidszorg ben ik in 2013 gestart met Praktijk de Kroo, een eigen praktijk voor integratieve psychotherapie.

In 2017 heb ik een 4-jarige opleiding afgerond aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychotherapie in Gent. Een door de NAP – Nederlandse Associatie voor Psychotherapie – erkende opleiding.

Over de grens in België erkend door de ABP/BVP – Belgische Vereniging voor Psychotherapie. In België ben ik psychotherapeut en in Nederland houder van het European Certificate Psychotherapy (ECP).

Ik kan u helpen bij het verwerven van inzicht om problemen op te lossen, gebeurtenissen te verwerken en vaardigheden aan te leren of te versterken.

U bent van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen via het contactformulier.

Registraties en Samenwerkingen

Vanuit Praktijk de Kroo werkt Annemarie de Kroo als zelfstandig ondernemer in de zorg. Naast het lidmaatschap bij de NFG en registratie in het RBCZ register is zij BIG geregistreerd en aangesloten bij 1 nP – 1e netwerk Professionals ambulante GGZ.

Zij werkt op diverse locaties in Goes en Middelburg nauw samen met andere praktijken en bedrijven in het kader van Burn-out Preventie. Zij is partner in de Golfstroom Groep Zeeland een jong bedrijf dat zich specifiek richt op preventie van Burn-out klachten.

”Onze grootste prestatie is niet dat we nooit vallen maar dat we elke keer weer opstaan”

– Confucius

adminOver mij